Korttidsleie i Bergen

 
Bergen korttidsleie formidler leiligher til leie på kortere og lengre basis. Leilighetene kan leies per døgn, per uke eller på månedsbasis. Alle leilighetene har sentral beliggenhet nær offentlig transport, butikker, restauranter og cafeer. 
 
 

Bergen Korttidsleie - om våre leiligheter:

  • Vi formidler både 1roms, 2roms og 3roms leiligheter
  • Fullt møblert 
  • Raskt og pålitelig WIFI
  • Sengetøy og håndklær er inkludert i leien
  • Passer både for private og bedrifter
  • Passer utmerket som pendlerleilighet eller ferieleilighet
  • Strøm er inkludert i leien
 
 
korttidsleie i BergenBergen korttidsleiekorttidsutleie bergen
 
 

Korttidsleie i Bergen

Å leie hus eller leilighet er som regel billigere enn hoteller da flere kan bo på samme enhet og man har alt tilgang til både fullt utstyrt kjøkken, stue og alt man måtte trenge for et komfortabelt opphold. 

Bergen Korttidsleie formidler både møblerte leiligheter og umøblerte leiligheter. De fleste av våre enheter er likevel fullt møblert og har tilgang til fullt utstyrt kjøkken, oppvaskmaskin, vaskemaskin og alle leilighetene har raskt WIFI. Sengetøy , håndduker og daglig renhold kan ordnes. 

Leilighetene ligger flere steder steder i Bergen, alle sentralt til med umiddelbar nærhet til offentlig transport, butikker, restauranter og andre servicetilbud. 

Vi formidler leiligheter i ulike størrelser og prisklasser, både studioleiligheter, ettromsleiligheter, toromsleiligheter og treromsleiligheter. 

 

Korttidsleie i Bergen for private

Våre leiligheter egner seg både for de som ønsker seg rimelig overnatting for noen døgn, en ferieleilighet, eller for de som trenger midlertidig bosted mellom flytting eller av andre årsaker. Vi formidler også pendlerleiligheter

 

Korttidstleie i Bergen for bedrifter

Kortidsutleie i Bergen kan formidle gode bedriftsavtaler. Et partnerskap med oss innebærer forutsigbarhet og rimelige priser. Les mer her: Korttidsleie for bedrifter.

 

 

 

 

 

 

Korttidstleie i Trondeim for bedrifter 

Kortidsutleie i Trondheim passer bra for bedrifter. Et partnerskap med oss innebærer forutsigbarhet og rimelige priser.

 

Korttidsleie i Trondheim for private

Våre leiligheter egners eg både for de som ønsker seg rimelig overnatting for noen døgn, en ferieleilighet, eller for de som trenger midlertidig bosted mellom flytting eller av andre årsaker


Les mer: https://oslo-korttidsleie-og-overnatting.webnode.com/ovrige-steder/korttidsleie-i-trondheim/