Korttidsleie i Kristiansand

 

Alt om Korttidsleie i Kristiansand

Her vil du finne linker til rom, leiligheter, hus og villaer som er til leie på korttidsbasis i Kristiansand og områdene rundt, se også korttidsleie og overnatting i Arendal og korttidsleie Grimstad

Mange av utleiboligene kan leies per døgn, per uke og opptil ett år. Du finner også informasjon om leie av hybel i Kristiansand, samt en oversikt over leilighetshoteller og andre overnattingsalternativer. 

 

Her finner du informasjon om følgende:

 
SØK BOLIG HER ELLER LES MER UNDER
 
Korttidsleie i Kristiansand

 

Korttidsleie er både billigere og mer komfortabelt enn hoteller og moteller, og du har under hele oppholdet adgang til alt du trenger – du kan lage mat i et fullt utstyrt kjøkken, du har ditt eget private bad og alle kostnader til TV, WIFI og så videre er selvfølgelig  inkludert.

 

For utleiere. Ønsker du en oppføring her? Vi opplever stor pågang fra folk som ønsker å leie, både på kortere og lengre basis. Send oss en melding via vårt  kontaktskjema , og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. Passer også for deg som leier ut via Airbnb*

 

Airbnb Kristiansand - korttidsleie og overnatting

 
Her finner du et vidt spekter av rom til leie, både i Kristiansand, områdene rundt og de fleste andre steder. Det formidles rom i alle prisklasser, helt ned i et par hundrelapper per døgn, og du kan spesifisere hvilken pris du maks er villig til å betale, hvilken standard og hvilket område du ønsker å bo. Her kan du også finne rom i de fleste større byer og tettsteder i Norge og nye rom og leiligheter blir stadig lagt til.
 
Selv om prisene er oppgitt per døgn, er det mange som leier ut for lengre perioder. Du kan chatte med utleierne direkte gjennom nettsiden og be om et godt tilbud og få svar på alle spørsmål som du måtte ha:
 
 
Airbnb kristiansand
 
 

Leilighetshoteller i kristiansand

På Kristiansand leilighetsholler du kan bo med fullt utstyrt kjøkken og møblering. Nesten som hjemme. Å leie en leilighet kan ofte være et både mer komfortabelt og rimeligere alternativ, særlig om man er en familie eller gruppe som bor sammen. Det finnes også mulighet for å leie for lengre perioder, både for bedrifter og private.
 
KRSferie leiligheter i sentrum ligger i Kristiansand sentrum, og tilbyr overnatting med uteplass eller balkong, gratis WiFi og flatskjerm-TV samt en hage og grillutstyr.
 
 
 
 

Overnatting og ferieboliger / feriehus i Kristiansand formidlet av private utleiere

 
Dette er overnattingsalternativer som er formidlet av private utleiere i Kristiansand. Disse kan leies via utleietjenesten Airbnb og Booking Homestays
 
Boen Gård ligger i Kristiansand, 6 km fra Dyreparken, og har restaurant, avgiftsfri privat parkering, bar og hage. 
 
Bondegårdan Farm Holiday - Denne fredelige og landlige eiendommen ligger under 15 minutters kjøring fra Dyreparken og Kristiansand sentrum. Den har egen strand og en stor hage. Alle boenhetene har eget kjøkken.  
 

Sammenlign og finn priser her

 
 

Overnatting i Kristiansand - populære hoteller:

 
Dette er de mest populære hotellene og overnattingsstedene i Kristiansand
 
Radisson Blu Caledonien Hotel ligger i Kristiansand, en 3-minutters spasertur fra gågaten Markens. Hotellet har lydisolerte rom med gratis WiFi, og du får kostnadsfri tilgang til treningssenteret.  
 
Scandic Sørlandet - Dette hotellet ligger ved Kristiansand Dyrepark og temaparken Kardemomme by, og tilbyr gratis Wi-Fi, hage med utendørsbasseng og gratis adgang til et nærliggende treningsstudio. 
 
Thon Hotel Parken ligger like ved Wergelandsparken og domkirken, 600 meter fra Kristiansand sentralstasjon. Hotellet har gratis WiFi.  
 
 

Billig hybel i Kristiansand

 
Her er noen sider du kan bruke for å finne billig hybel i Kristiansand og andre steder. 
 
  • Finn.no
  • Hybel.no
  • Gratis-annonse.no
  •  
 
 

Korttidsleie Kristiansand - feriehus, leiligheter og rom

 
Eiendommer til leie i Grimstad og områdene rundt. Ofte fullbooket, men kan være verdt å sjekke ut. På denne siden finnes rom, leiligheter og hus i alle prisklasser og ved å gjøre et enkelt søk kan du spesifisere maks pris du er villig til å betale, hvilken standard og hvilket område du ønsker å bo. 
 
 

Andre alternativer til korttidsleie og overnatting i Kristiansand

 
Fant du ikke ikke noe via linkene over?
 
Send oss en melding via vårt kontaktskjema og vi skal gjøre vårt beste for å finne et sted tilpasset dine behov.
 
 

Hvorfor korttidsleie?

 
Korttidsleie passer for deg som trenger et rimelig sted å bo i en begrenset tidsperiode, det kan være at du vil ta en hyggelig weekend og ønsker et rimeligere og mer komfortabelt alternativ til dyre hoteller, eller om du trenger et sted å bo midlertidig mens du ser etter et fast sted å bo. Passer også for forretningsreisende. Vi har utleie til flere formål:
 
  • Midlertidig bosted under flytting 
  • Midlertidig bolig for studenter
  • Godt alternativ til hotell
  • Leie av leilighet / bolig i jobbsammenheng / forretningsreiser / møtevirksomhet
  • Midlertidig sted å bo i forbindelse med leilighetsjakt / hybeljakt
  • Leie av feriebolig / overnatting
 

Om Kristiansand

 
Kristiansand har ca 60 000 innbyggere
 
_____________________________
Disclaimer: We're affiliated with airbnb and will earn a commission if you book via this link

 
 

 

 

Overnatting og ferieboliger / feriehus i Molde formidlet av private utleiere

 
Dette er overnattingsalternativer som er formidlet av private utleiere i Molde. Disse kan leies via utleietjenesten Airbnb og Booking Homestays
 
Fjord Panorama Homestay - Dette private overnattingsstedet ligger en 7-minutters spasertur fra Molde sentrum, og tilbyr rom med gratis Wi-Fi. Moldebadet ligger en 4-minutters spasertur unna.  
 
Holiday home Molde ligger i Molde, 15 km fra hurtigrutekaia, og har grillutstyr og en terrasse. Denne ferieboligen har gratis WiFi, TV, vaskemaskin samt kjøkken med oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.  
 
Holiday Home Hansbakken ligger i Molde, 7 km fra hurtigrutekaia i Molde, og har terrasse og grillutstyr. Ferieboligen har TV, vaskemaskin, gratis WiFi og kjøkken med oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.  
 

Sammenlign og finn priser her