Airbnb tips for å få flere bookinger

13.06.2023 07:07

Har du laget en flott Airbnb-annonse, men så er interessen kanskje ikke så stor som du hadde håpet? Hvis du ønsker å få flere Airbnb-bookinger, kan du prøve følgende tips som vi går igjennom i denne artikkelen.

 

PS: Vi har fått nye og bedre nettsider. Les en oppdatert verson av denne artikkelen her: Airbnb tips

# Pris 

Pris er den viktigste faktoren. Til riktig pris er du nesten garantert å få leid ut. Mitt beste tips er å kikke litt på lignende annonser i området der du bor for å se hva de tar i pris for den perioden du ønsker å leie ut. Til å begynne med kan det være lurt å sette prisen litt lavere for å få bookinger, men når du har fått noen opphold og gode tilbakemeldinger fra gjester, kan du skru opp prisen etterhvert.

 

Se også:  Airbnb skatt og sk atteregler - alt du må vite

# Tilgjengelighet

Tilgjengelighet har mye å si for at folk skal finne annonsen din i Airbnb søk og booke stedet ditt. For å få bedre tilgjengelighet kan du gjøre følgende:

  • Redusere grenser som minimum eller maksimum antall dager. Jo mer fleksibelt for gjestene, jo flere bookinger vil du få
  • Sette kalenderen åpen i lengre perioder
  • Sette på øyeblikkelig bestilling, slik at gjestene kan booke direkte uten å sende en melding først.

# Airbnb annonsen

Sørg for at din Airbnb-annonse er godt utformet og inneholder mange bilder av høy kvalitet. Ta gjerne 2-3 bilder fra forskjellige vinkler av hvert rom som er tilgjengelig for gjester i boligen din. Beskriv boligens fasiliteter, beliggenhet og attraksjoner i nærheten på en engasjerende måte. Vær ærlig og nøyaktig i beskrivelsen for å unngå misforståelser eller skuffede gjester. Fyll ut hele annonsen så nøyaktig som mulig, dette vil gjøre deg mer synlig i Airbnb sin søkemotor. 

 

Se også: Nye regler for Airbnb utleie

# Markedsføring utenfor Airbnb 

Utforsk muligheter for å markedsføre boligen din utenfor Airbnb-plattformen. Du kan opprette en egen nettside, bruke sosiale medier eller samarbeide med lokale turistkontorer eller reiseblogger for å øke synligheten din. Dette kan bidra til å nå ut til en bredere målgruppe og tiltrekke seg flere potensielle gjester. 

 

Se også: Få bildene dine publisert til over 10 000 brukere på Instagram - helt gratis

# Vær fleksibel med bestillingsregler 

Noen gjester kan foretrekke fleksible avbestillingsregler eller fleksible innsjekking- og utsjekkingstider. Vurder å tilby alternativer som passer til ulike gjesters behov og preferanser. Fleksibilitet kan bidra til å tiltrekke seg flere bestillinger, spesielt for spontane reisende eller de med endringer i planene.

 

Se også: Hvordan tjene penger på utleie

# Få gode anmeldelser

Positive anmeldelser fra tidligere gjester er avgjørende for å få flere bestillinger. Legg til rette for en flott opplevelse for gjestene dine ved å være imøtekommende, vennlig og hjelpsom. Sørg for at boligen er ren og godt vedlikeholdt, og svar raskt på spørsmål og henvendelser fra potensielle gjester. Annonser med gode tilbakemeldinger vil komme høyere opp i Airbnb sin søkemotor. 

 

 

Om Oslo Korttidsleie

Oslo Kortti dsleie formidler rom, leiligheter og hus til leie for kortere og lengre perioder. Vi har vår base i Oslo, men vi formidler utleieobjekter over hele landet. Vi har også mer en 12 års erfaring med utleie på Airbnb og andre lignende plattformer og vi gir gratis råd og tips til personer som ønsker å komme i gang med utleie. Har du spørsmål om utleie, kan du komme i kontakt med oss ved å registrere d eg her eller sende en melding via vårt kontak tskjema

 

Emner: Airbnb Tips, korttidsleie