For utleiere

 
Har du en leilighet, et hus eller et ekstra rom som står tomt hele eller deler av året? 
 
Lei ut og tjen gode penger på korttidsleie. Her kan du annonsere boligen din: 
 
 

Annonser boligen din på Oslo Korttidsleie

 
Vi har stor pågang fra leietakere som ønsker å leie rom, leiligheter og hus for kortere perioder. For så lite som 250 kr per måned annonserer vi boligen din og setter deg i kontakt med potensielle leietakere. Dette får du:
 
 
 
Kontakt oss angående annonsering via vårt kontaktskjema under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 
 
 

Andre nettsteder hvor utleiere kan annonsere gratis:

 
 

Flipkey / Tripadvisor

Flipkey drives av verdenskjente Tripadvisor, et av de største reisenettstedene i verden. Her kan nå over 260 millioner reisende. Det er også få annonser fra Norge enda, så her ikke konkurransen så tøff enda - og det er helt gratis og uforpliktene å opprette en konto. Både private og bedrifter kan opprette en gratis konto. Hvis du bare er nysgjerrig, kan du også få mange tips for utleiere ved å opprette en gratis konto. Det er gratis og enkelt å opprette en annonse  her (informasjon på engelsk)

 

 

 

Airbnb

Airbnb har eksplodert i i populæritet og har flere millioner brukere over hele verden, så på denne siden får du garantert leid ut boligen din. Det er allerede over 1000 privatpersoner som annonserer bare i Oslo. Det er enkelt og gratis å annonsere boliger på Airbnb, og også helt uforpliktende. Airbnb tar ansvar for markedsføring, betaling og til og med forsikring.

Slik annonserer du boligen din via Airbnb

Du kan også finne billig overnattig via Airbnb, ofte mye billigere enn hotell. 

Se også: Hjelp til Airbnb utleie - få hjelp til alt det praktiske

 

 

 

Kontakt oss angående annonsering