Trondheim korttidsleie

 

Trondheim Korttidsleie - Her finner du rom, leiligheter og hus til leie for kortere perioder, alt fra noen døgn til uker og måneder. Perfekt for deg som trenger et sted å bo for eksempel i forbindelse med jobb, mellom flytting eller om uforutsette ting skulle skje i ditt eget hjem (vannlekkasjer, brann osv). Passer også bra for studenter som trenger midlertidig sted å bo.

 

Send oss en forespørsel angånde korttidsleie i Trondheim her

 

Trondheim korttidsleie - tilgjengelighet

De fleste er leieobjektene er tilgjengelig for korttidsleie, og kan leies enten på dagsbasis, ukesbasis og på månedsbasis.

 

Trondeim korttidsleie – fasiliteter

Du kan leie både møblerte leiligheter og umøblerte leiligheter. De fleste av våre enheter er likevel fullt møblert og har tilgang til fullt utstyrt kjøkken, oppvaskmaskin, vaskemaskin og alle leilighetene har raskt WIFI.  Å leie hus eller leilighet er som regel billigere enn hoteller da flere kan bo på samme enhet og man har alt tilgang til både fullt utstyrt kjøkken, stue og alt man måtte trenge for et komfortabelt opphold. Sengetøy og håndduker kan inkluderes.

 

Korttidstleie i Trondeim for bedrifter 

Kortidsutleie i Trondheim passer bra for bedrifter. Et partnerskap med oss innebærer forutsigbarhet og rimelige priser.

 

Korttidsleie i Trondheim for private

Våre leiligheter egners eg både for de som ønsker seg rimelig overnatting for noen døgn, en ferieleilighet, eller for de som trenger midlertidig bosted mellom flytting eller av andre årsaker

 

Hvorfor Trondheim korttidsleie?

Korttidsleie passer for deg som trenger et rimelig sted å bo i en begrenset tidsperiode, enten du vil ta en hyggelig weekend i Oslo og ønsker et rimeligere og mer komfortabelt alternativ til dyre hoteller, eller om du trenger et sted å bo midlertidig mens du ser etter et fast sted å bo. Passer også for forretningsreisende. Vi har utleie til flere formål:

 •  - Leie av feriebolig / korttidsleie og overnatting i Trhondheim
 •  - Leie av bolig i jobbsammenheng / forretnigsreiser / møtevirksomhet
 •  - Midlertidig sted å bo under flytting
 •  - Midlertidig sted å bo i forbindelse med leilighetsjakt / hybeljakt
 •  - Perfekt om du vil leie leilighet i Oslo en helg sammen med familie eller venner
 •  

Overnatting og korttidsleie i Tronheim trenger ikke å være dyrt

For overnattinger er det å leie en leilighet er ikke stort dyrere enn å leie et hotellrom i Trondheim, og om dere er flere som reiser sammen blir prisen per hode lav. Hvis dere leier en leilighet har dere også tilgang til fullt utstyrt kjøkken for å lage mat, balkong, kostnadsfritt WIFI. Vi leier også ut rom til en lavere pris enn hva du hadde måttet betalt på et hotellrom i samme område.

Trondheim utleieboliger - standard

Alle leilighetene og rommene ligger i moderne leiligheter med høy standard. Vårt mål er at du ikke skal mangle noe i løpet av ditt opphold, leier du en møblert leilighet har disse fullt utstyrt kjøkken og alt du måtte trenge:

 •  - Varmekabler og fliser på bad
 •  - Raskt og pålitelig WIFI
 •  - TV med kanalpakke
 •  - Tilgang til fullt utstyrt kjøkken
 •  - Butikker, restauranter og servicetilbud i kort avstand
 •  

Trondheim Korttidsleie - beliggenhet

Alle utleieboligene vi har til korttidsleie ligger sentralt i Trondheim sentrum med gangavstand til sentralstasjonen. Det er matbutikker, restauranter, butikker i samme rett rundt hjørnet. Mer sentral beliggenhet får du ikke.

 

Korttidsleie i Trondheim - bestilling

Du kan bestille en av våre leiligheter eller rom i Trondheim ved å sende oss en uforpliktende forespørsel via vårt kontaktskjema