Korttidsleie i Tromsø

 

Tromsø korttidsleie formidler leiligheter, hus, rom og overnattingmuligheter som  kan leies enten på dagsbasis, ukesbasis og opptil 6 måneder. 

Det er komfortabelt å bo i en leilighet eller hus fordi du har tilgang til alt du trenger – du kan leie fullt møblerte leiligheter med full utstyrt kjøkken, du kan få ditt eget private bad og alle kostnader i forbindelse med TV, WIFI etc er inkludert. 

Du har i de fleste tilfeller tilgang til vaskemaskin og kan vaske dine egne klær, og rent sengetøy og håndduker er inkludert i leien. Daglig rengjøring kan i noen tilfeller ordnes. 

Korttidsleie og overnatting i Tromsø trenger ikke å være dyrt

Å leie en leilighet er som regel et billigere alternativ enn hoteller og moteller i samme området, særlig om dere er flere som leier sammen. 

Du kan også leie enklere alternativer om prisen er viktigst, og du kan få overnatting ned i et par hundrelapper!

I perioder har vi begrenset kapasitet, derfor lenker vi også til sider med rom og leiligheter av tilsvarende standard, samt andre billige overnattingsalternativer i Tromsø.

 

SEND OSS EN FORESPØRSEL VIA VÅRT KONTAKTSKJEMA så finner vi en leilighet eller et rom tilpasset ditt behov, eller sjekk ut alternativene under: 

 

Søk etter leiligheter til leie her

 

https://www.airbnb.co.uk/associates/240950?s=67&c=.pi115.pk0_9&a4ptk=19602_0_9_240950&af=115