Korttidsleie i Drammen

 

Her finner du alt om korttidsleie og overnatting i Drammen

På dette nettstedet finner informasjon om rom, leiligheter, hus og villaer som er til leie på korttidsbasis i Drammen og områdene rundt. Mange av utleiboligene kan leies per døgn, per uke og opptil ett år. Du finner også informasjon om leie av hybel i Drammen, samt en oversikt over leilighetshoteller og andre overnattingsalternativer. 

 

Send oss en forespørsel angående korttidsleie her

 

Her finner du informasjon om følgende:

 
korttidsleie i Drammen

 

Korttidsleie er både mer komfortabelt og rimeligere enn hoteller og moteller, og du har gjennom hele ditt opphold tilgang til alt du trenger – du kan lage mat i et fullt utstyrt kjøkken, du har ditt eget private bad og alle kostnader til TV, WIFI og så videre er selvfølgelig  inkludert.

 

Billigste overnatting i Drammen

Hvis du er på jakt etter den billigste overnattingen i Drammen og områdene rundt, lønner det seg å sammenligne så mange utleiemuligheter som mulig. Her har vi samlet info om en rekke muligheter for korttidsleie og overnatting, slik at du kan finne det tilbudet som passer best for deg. 
 

 

Airbnb Drammen - korttidsleie og overnatting for kortere og lengre perioder

 
Overnatting fra kroner 125 per døgn. 
 
På delingstjensten Airbnb Drammen finner du et vidt spekter av rom til leie, både i Dramenn og de fleste andre steder. Det formidles rom i alle prisklasser, helt ned i et par hundrelapper per døgn.
Du kan også leie for lengre perioder. Via søket er det lett å spesifisere hvilken pris du maksimalt er villig til å betale, hvilken standard du trenger og hvilket område du ønsker å bo. Her kan du også finne rom i de fleste større byer og tettsteder i Norge og nye rom og leiligheter blir stadig lagt til. 
Prisene er oppgitt per døgn, men om du ønsker å leie for lengre perioder kan du bare melde verten og be om et godt tilbud. Du kan chatte med uleierne før du bestemmer deg for å booke. 
 
 
airbnb drammen
 

 

Overnatting i Drammen - populære hoteller:

 
Dette er de mest populære hotellene og overnattingsstedene i Drammen
 
Scandic Ambassadeur Drammen -  Dette hotellet ligger ved sjøen, 2 minutters gange fra Drammen jernbanestasjon og en 30-minutters kjøretur fra Oslo
 
Comfort Hotel Union Brygge ligger i Drammen sentrum, ved siden av kulturhuset Union Scene. Her tilbys gratis Wi-Fi og gratis, økologisk frokost.
Sist booket for 9 timer siden på siden vår
 
 
 
 

Overnatting og ferieboliger / feriehus i Drammen formidlet av private utleiere

 
Dette er overnattingsalternativer som er formidlet av private utleiere i Drammen, ofte billigere enn hoteller og mer hjemmekoslig. 
 
Renskaug Vertsgård er en gård som ligger 10 km fra Drammen sentrum. Alle rommene har gratis Wi-Fi, kabel-TV og eget bad. Oslo sentrum er bare en 40-minutters kjøretur unna.  
 
Villa Rørvik - Disse leilighetene ligger ved Drammensfjorden, og har gratis Wi-Fi og et fullt utstyrt kjøkken. Fossekleiva kultursenter ligger 10 km unna.  
 

Disse kan kan leies via utleietjenesten Airbnb og Booking Homestays

 

 

Rom- og leilighetssøk - sammenlign pris på overnatting i Drammen

 
Denne tjenesten lar deg sammenligne pris på rom og leiligheter og returnerer alltid billigste resultat. Slik slipper du å søke mange steder for å finne overnatting. Denne søkemotoren omfatter både leiligheter og hotellrom, hosteller og moteller. Den kombinerer resultater fra alle de store hotellnettsidene som f.eks trivago.com, booking.com, expedia.com, hotels.com og mange flere. 
 
Her finner du både både private og profesjonelle utleiere: 
 

 

Billig hybel i Drammen

 
Her er noen sider du kan bruke for å finne billig hybel i Drammen og andre steder. 
 
  • Finn.no
  • Hybel.no
  • Gratis-annonse.no
  •  
 
 

Andre alternativer til korttidsleie og overnatting i Drammen

 
Fant du ikke ikke noe via linkene over?
 
Send oss en melding via vårt kontaktskjema og vi skal gjøre vårt beste for å finne et sted tilpasset dine behov.
 
 

Hvorfor korttidsleie?

 
Korttidsleie passer for deg som trenger et rimelig sted å bo i en begrenset tidsperiode, det kan være at du vil ta en hyggelig weekend og ønsker et rimeligere og mer komfortabelt alternativ til dyre hoteller, eller om du trenger et sted å bo midlertidig mens du ser etter et fast sted å bo. Passer også for forretningsreisende. Vi har utleie til flere formål:
 
  • Midlertidig bosted under flytting 
  • Midlertidig bolig for studenter
  • Godt alternativ til hotell
  • Leie av leilighet / bolig i jobbsammenheng / forretningsreiser / møtevirksomhet
  • Midlertidig sted å bo i forbindelse med leilighetsjakt / hybeljakt
  • Leie av feriebolig / overnatting

_______________
*Disclaimer: We're associated with Airbnb and will earn a commission if you book via this link. This does not affect your end price.