Haugesund korttidsleie og overnatting

 

Her finner du alle alternativene til korttidsleie i Haugesund

På denne nettsiden vil du finne linker til rom, leiligheter, hus og villaer som er til leie på korttidsbasis i Haugesund og nærliggende områder.

Mange av utleiboligene kan leies per døgn, per uke og opptil ett år. Du finner også informasjon om leie av hybel i Haugesund, samt en oversikt over leilighetshoteller.  

 

SØK BOLIGER HER

Søk boliger her*  - du vil finne et bredt utvalg av leiligheter, hus og rom til leie for kortere eller lengre perioder

 

SEND OSS EN FORESPØRSEL

Send oss en forespørsel via vårt kontaktskjema, vi kommer normalt tilbake til deg innen 24 timer på hverdager

 

Her finner du informasjon om følgende:

 
 

Mange av utleieboligene kan leies per døgn, per uke og opptil ett år. Du finner også informasjon om leie av hybel i Arendal, samt en oversikt over leilighetshoteller, rorbuer og andre overnattingsalternativer.

Korttidsleie er både mer komfortabelt og rimeligere enn hoteller og moteller, og du har gjennom hele ditt opphold tilgang til alt du trenger – du kan lage mat i et fullt utstyrt kjøkken, du har ditt eget private bad og alle kostnader til TV, WIFI og så videre er selvfølgelig  inkludert.

 

Er du utleier eller driver du med overnatting og korttidsutleie? Vi har stor pågang fra potensielle leietakere i ditt område - både for korttidsleie og lengre perioder. For annonsering, send oss en melding via vårt kontak tskjema

 

Billigste overnatting i Haugesund? 

Hvis du er på jakt etter den billigste overnattingen i Haugesund, lønner det seg å sammenligne så mange utleiemuligheter som mulig. Her har vi samlet info om en rekke muligheter for korttidsleie og overnatting, slik at du kan finne det tilbudet som passer best for deg. 
 

 

Airbnb Haugesund  - korttidsleie og overnatting for kortere og lengre perioder

 
På delingstjensten Airbnb Haugesund finner du et vidt spekter av rom til leie, både i Haugesund og de fleste andre steder. Det formidles rom i alle prisklasser, helt ned i et par hundrelapper per døgn.
 
Du kan også leie for lengre perioder. Via søket er det lett å spesifisere hvilken pris du maksimalt er villig til å betale, hvilken standard du trenger og hvilket område du ønsker å bo. Her kan du også finne rom i de fleste større byer og tettsteder i Norge og nye rom og leiligheter blir stadig lagt til. 
 
Selv om prisene er oppgitt per døgn, er det mange som leier ut for lengre perioder. Du kan chatte med utleierne direkte gjennom nettsiden og be om et godt tilbud og få svar på alle spørsmål som du måtte ha:
 
 
Airbnb Haugesund
 

Rom- og leilighetssøk - sammenlign pris på overnatting i Haugesund

 
Denne tjenesten lar deg sammenligne pris på rom og leiligheter og returnerer alltid billigste resultat. Slik slipper du å søke mange steder for å finne overnatting. Denne søkemotoren omfatter både leiligheter og hotellrom, hosteller og moteller. Den kombinerer resultater fra alle de store hotellnettsidene som f.eks trivago.com, booking.com, expedia.com, hotels.com og mange flere. 
 
Her finner du både både private og profesjonelle utleiere: 
 
 

Overnatting i Haugesund - populære hoteller:

 
Dette er de mest populære hotellene og overnattingsstedene i Haugesund
 
Scandic Haugesund Hotell. Dette hotellet ligger 1 km fra fergekaia i Haugesund og en 20-minutters kjøretur fra Haugesund lufthavn Karmøy. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi og kostnadsfri bruk av treningsstudio.  
 
Sure Hotel by Best Western Haugesund. Dette nyrenoverte hotellet ligger rett rundt hjørnet fra Haugesunds hovedgate, Haraldsgata.  
 
Banken Hotel Haugesund. Dette moderne hotellet ligger i en restaurert bankbygning i sentrum av Haugesund, og tilbyr gratis Wi-Fi og takterrasse. Frokost serveres hver dag, og hotellet har selvbetjent innsjekking. 
 
 

Leilighetshoteller i Haugesund

 
Flotmyrgårdan Apartment hotel - leilighetshotell i Haugesund som ligger svært sentralt, mindre enn 2 km fra Haugesund fergeterminal. Alle leilighetene har gratis Wi-Fi, et fullt utstyrt kjøkken og egen balkong.

 
 

Billig hybel i Haugesund

 
Her er noen sider du kan bruke for å finne billig hybel i Haugesund:
 
  • Finn.no
  • Hybel.no
  • Gratis-annonse.no
 

Korttidsleie Haugesund - feriehus, leiligheter og rom

 
Eiendommer til leie i Haugesund og omegn. Ofte fullbooket, men kan være verdt å sjekke ut. På denne siden finnes rom, leiligheter og hus i alle prisklasser og ved å gjøre et enkelt søk kan du spesifisere maks pris du er villig til å betale, hvilken standard og hvilket område du ønsker å bo. 
 
 

Andre alternativer til korttidsleie og overnatting i Haugesund

 
Fant du ikke ikke noe via linkene over?
 
Send oss en melding via vårt kontaktskjema og vi skal gjøre vårt beste for å finne et sted tilpasset dine behov.
 
 

Hvorfor korttidsleie?

 
Korttidsleie passer for deg som trenger et rimelig sted å bo i en begrenset tidsperiode, det kan være at du vil ta en hyggelig weekend og ønsker et rimeligere og mer komfortabelt alternativ til dyre hoteller, eller om du trenger et sted å bo midlertidig mens du ser etter et fast sted å bo. Passer også for forretningsreisende. Vi har utleie til flere formål:
 
  • Midlertidig bosted under flytting 
  • Midlertidig bolig for studenter
  • Godt alternativ til hotell
  • Leie av leilighet / bolig i jobbsammenheng / forretningsreiser / møtevirksomhet
  • Midlertidig sted å bo i forbindelse med leilighetsjakt / hybeljakt
  • Leie av feriebolig / overnatting
 
________________
Disclaimer: We're affiliated with Airbnb and will earn a commission if you book via Airbnb links of this page. This does not affect your end price