Oslo korttidsleie - utleieboliger og overnatting

Oslo korttidsleie formidler utleieboliger, leiligheter, hybler og rom i Oslo sentrum til leie. De fleste er tilgjengelig for korttidsleie, og kan leies enten på dagsbasis, ukesbasis og månedsleie. For English version, go to Oslo Short Term Rentals

 

Send forespørsel om korttidsleie her

 

Vi formidler også korttidsleie andre steder i landet: 

For øvrige steder - send oss en forespørsel via vårt kontaktskjema

 

Oslo Korttidsleie er billigere enn hoteller og moteller i samme område. Vi formidler rom, leiligheter, hybler og ferieboliger. Det er mer komfortabelt fordi du har tilgang til alt du trenger – du kan lage mat i et fullt utstyrt kjøkken, du har ditt eget private bad og alle kostnader i forbindelse med TV, WIFI etc er inkludert. 

Du har tilgang til vaskemaskin og kan vaske dine egne klær og rent sengetøy og håndduker er inkludert i leien. I perioder har vi begrenset kapasitet, derfor formidler vi også andre rom og leiligheter av tilsvarende standard i Oslo og de større byene i Norge. 

Hurtigmeny:

 

For utleiere (nyhet):

 
 

 

Hvorfor Oslo korttidsleie?

Korttidsleie passer for deg som trenger et rimelig sted å bo i en begrenset tidsperiode, enten du vil ta en hyggelig weekend i Oslo og ønsker et rimeligere og mer komfortabelt alternativ til dyre hoteller, eller om du trenger et sted å bo midlertidig mens du ser etter et fast sted å bo. Passer også for forretningsreisende. Vi har utleie til flere formål:

 • Leie av feriebolig / korttidsleie og overnatting i Oslo
 • Leie av bolig i jobbsammenheng / forretnigsreiser / møtevirksomhet
 • Midlertidig sted å bo under flytting
 • Våre leiligheter egner seg utmerket som pendlerleiligheter
 • Midlertidig sted å bo i forbindelse med leilighetsjakt / hybeljakt
 • Perfekt om du vil leie leilighet i Oslo en helg sammen med familie eller venner 
 • Se også: Billigste overnatting i Oslo
 

Korttidsleie og overnatting i Oslo trenger ikke å være dyrt

For overnattinger er det å leie en leilighet er ikke stort dyrere enn å leie et hotellrom i Oslo, og hvis dere er flere som reiser sammen blir prisen per hode lav. Hvis dere leier en leilighet har dere også tilgang til fullt utstyrt kjøkken for å lage mat, balkong, kostnadsfritt WIFI. Vi leier også ut rom til en lavere pris enn hva du hadde måttet betalt på et hotellrom i samme område.

Oslo utleieboliger - standard

Alle leilighetene og rommene ligger i moderne leiligheter med høy standard. Vårt mål er at du ikke skal mangle noe i løpet av ditt opphold, derfor er alle leiligheter utstyrt med fullt utstyrt kjøkken og alt du måtte trenge:

 • Varmekabler og fliser på bad
 • Raskt og pålitelig WIFI
 • TV med kanalpakke
 • Tilgang til fullt utstyrt kjøkken
 • Butikker, restauranter og servicetilbud i kort avstand
 

Oslo Korttidsleie - beliggenhet

Alle utleieboligene vi formidler korttidsleie ligger sentralt i Oslo sentrum med gangavstand til sentralstasjonen (Oslo S), Karl Johan og områdene Grünerløkka, Grønland og Bjørvika. Det er matbutikker, restauranter, butikker i samme rett rundt hjørnet. Mer sentral beliggenhet får du ikke.

 

Korttidsleie for bedrifter

Vi tilbyr leiligheter og rom som egner seg for korttidsleie for store og små bedrifter. Et samarbeid med oss innebærer forutsigbarhet og rimelige priser. Se mer på vår side om korttidsleie for bedrifter
 

Billige rom til leie i Oslo Sentrum

Vi formidler billige rom til leie i Oslo sentrum, drevet både av private og firmaer. Alle rom er møblert og har god standard. 
 
 

Billige hybler i Oslo

Det kan være vanskelig å finne hybel i Oslo, spesielt når det er stor pågang av studenter. 
Her kan du lese mer om hvordan du kan finne billig hybel i Oslo.
 
 
 

Tilbakemelding fra tidligere gjester

Vi gjør alltid vårt beste for at våre gjester skal ha et så godt opphold som mulig, og vi er stolte av de mange positive tilbakemeldingene vi har fått fra tidligere gjester.

Send oss en forespørsel 

Send oss en forespørsel via vårt kontaksjema og vi vil komme tilbake til deg innen kort tid. 

Besøk Oslo Korttidsleie og overnatting på Facebook:

www.facebook.com/oslo-korttidsleie

Korttidsleie øvrige steder i landet:

Lofoten Korttidsleie (ny)

Bærum Korttidsleie (ny)

Ålesund Korttidsleie (ny)

Oslo Øst Korttidsleie

 

 

____________________________________________________

*Vi tjener en provisjon på bookinger gjort via denne linken

 

 

Våre beste leiligheter til leie:

Utleieblogg

Ferieleilighet Oslo

17.07.2018 23:48
Ferieleilighet i Oslo. Her finner du oversikt over hvor du kan finne den perfekte leiligheten for kortere eller lengre opphold. Alle ferieleilighetene ligger sentralt til med gangavstand til kollektivtrafikk, butikker, restauranter og severdigheter.   

Billig overnatting i Oslo

17.07.2018 23:08
  Billig overnatting i Oslo - her er alternativene Overnatting i Oslo er dyrt, særlig i høysesongen, men det finnes alternativer til de tradisjonelle hotellene. Her er noen forslag til hvor man kan lete om man er på utkikk etter billig overnatting i...

Leie leilighet i Oslo en helg?

17.07.2018 22:22
  Leie leilighet i Oslo en helg?  Ikke lei leilighet i Oslo før du har lest dette   Oslo Korttidsleie har både store og små leiligheter til leie sentralt i Oslo. Alle leilighetene er fullt møblert og utstyrt med alt du måtte trenge for en behagelig opplevelse. Alle leilighetene har...

Pendlerbolig til leie

08.03.2017 20:05
Korttidsleie.no formidler pendlerboliger de fleste steder i landet, både i Oslo, Bergen, Trondheim, Tromsø Stavanger og flere andre byer. Vi formidler både hybler, leiligheter og hus. Passer både for private og bedrifter. Send oss en uforpliktende forespørsel angående leie av pendlerbolig via...
<< 1 | 2

Samarbeidspartnere:

Tripadvisor - VisitOslo - Hotelscombined -  Booking.com - OsloShortTermRentals - Trondheim Korttidsleie - VisitNorway - Det Skjer i Oslo - Airbnb Alternatives