Alternativer til Airbnb

19.02.2020 01:59
 
Det finnes flere alternative til Airbnb. Airbnb har eksplodert i popularitet de siste årene og stadig flere velger å bruke tjenesten når de trenger overnatting. Mange tjener også gode penger på å leie ut gjesterommet, leiligheten, bolig nummer 2 eller hytta til reisende. 
 
Les også: Slik blir du medlem av Airbnb
 

Det finnes imidlertid andre, minst like gode alternativer til Airbnb for deg som ønsker billig overnatting eller å tjene ekstra penger på boligen din. Her er de beste alternativene til Airbnb: 

 
Du kan lese mer om disse under:
 

Tripadvisor

Tripadvisor er verdens største reisenettsted med millioner av brukere over hele verden. På sidene deres formidler de også et bredt spekter av hoteller, samt leiligheter og rom til leie, og er derfor et godt alternativ til Airbnb. Du kan finne overnattingssteder i de aller fleste land, byer og områder i hele verden. Tripadvisor er kjent for sine rankinger og tilbakemeldinge fra gjester, derfor kan du være trygg på at stedet du leier har god kvalitet. 
 
Her kan du søke overntting via Tripadvisor Er du Airbnb vert, kan du også annonsere boligen din gratis på Tripadvisor
 
 

Booking Homestays

Booking er verdens største hotellnettsted. I tillegg til hoteller, formidles også et bredt spekter av leiligheter, drevet både av firmaer og private. 
 
 
 

Hotelscombined

Hotelscombined er en søkemotor hvor man kan finne et bredt spekter av både hotellrom og leiligheter verden over. Hotelscombined kombinerer søkeresultater fra alle de store hotellnettstedene som hotels.com, booking.com, Agoda og mange flere, derfor får du alltid den laveste prisen. Ønsker du å leie leilighet, kan du enkelt filtrere søket på dette. 
 
 
 

Homeaway 

På Homeaway finner du et bredt utvalg av spesielt ferieleiligheter og feriehus de fleste steder i verden. For tiden er det mer enn 200 000 hus, 50 000 hytter og 180 000 leligheter registert på siden. 
 
 

Misterbnb

Misterbnb er privat utleie rettet mot LGBT, homofile og lesbiske, og kaller seg "Airbnb for homofile" Siden har et bredt utvalg av hus, leiligheter og rom verden over. 
 
 
 

Andre alternativer til Airbnb

 
VRBO - har flest hus og villaer til leie og passer godt for familier eller grupper. VRBO har ca 2 millioner annonser på nettstedet og har operert siden 1996, 12 år lengre enn Airbnb. 
 
Coucsurfing - betyr sofasurfing, og det er nettopp det man kan gjøre. Ved å opprette en profil kan man med andre ord få mulighet til å overnatte gratis på sofaer i hele verden. Organisasjonen har over 600 000 medlemmer i 235 land over hele verden. 
 
 
 
See også: Airbnb alternatives - the complete list 
 
 
Tags: Alternativer til Airbnb, Airbnb alternativer, lignende sider til Airbnb, andre sider som Airbnb