Korttidsleie i Bodø

 

Alt om Korttidsleie i Bodø

Her finner du linker til ulike ulike eiendommer, rom, leiligheter, hus og villaer til leie på korttidsbasis i Bodø og områdene rundt.

De kan leies enten på dagsbasis, ukesbasis og opptil ett år. 

 

Send oss en forespørsel angående korttidsleie her, vi vil normalt komme tilbake til deg innen 24 timer på hverdager, eller les mer under om ulike alternativer for overnatting og korttidsleie i Bodø.

 

Her kan du lese mer om følgende alternativer for korttidsleie og overnatting:

 
SØK KORTTIDSLEIE HER ELLER LES MER UNDER:
 
korttidsutleie bodø

 

Hvorfor korttidsleie

Korttidsleie er både behagelig og rimelig, og du har under hele oppholdet adgang til alt du trenger – du kan lage mat i et fullt utstyrt kjøkken, du har ditt eget private bad og alle kostnader til TV, WIFI og så videre er selvfølgelig inkludert.

 

Airbnb Bodø - korttidsleie og overnatting - "the alternative to hotels

Her finner du et bredt utvalg av rom, leiligheter og hus til leie, både i Bodø og de fleste andre steder. Det formidles rom i alle prisklasser, helt ned i et par hundrelapper per døgn, og du kan spesifisere hvilken pris du maks er villig til å betale, hvilken standard og hvilket område du ønsker å bo. Her kan du også finne overnatting i de fleste større byer og tettsteder i Norge og nye rom og leiligheter blir stadig lagt til. Du kan finne overnatting for både kortere og lengre perioder

Finn hus til leie på Airbnb her

korttidsleie i bodø

 

Prissammenligning på overnatting i bodø - Rom og Leilighetssøk

Denne tjenesten lar deg sammenligne pris på rom og leiligheter og returnerer alltid billigste resultat. Slik slipper du å søke mange steder for å finne overnatting. Denne søkemotoren omfatter både leiligheter og hotellrom, hosteller og moteller. Den kombinerer resultater fra alle de store hotellnettsidene som f.eks trivago.com, booking.com, expedia.com, hotels.com og mange flere.

Søk etter rom eller leilighet her

 

Leie hybel i Bodø

Dersom du ønsker å leie hybel i Bodø, kan du sjekke ut Norrønahotel.no, som formidler over 100 hybler fordelt på fire plan midt i Bodø sentrum. Hyblene leies ut til både bedrifter og private. For bestilling og sjekk av ledig rom, kontakte Norrøna Hotel på telefon, e-post eller møt opp i resepsjonen.

 

Korttidsleie Bodø - feriehus, leiligheter og rom

Eiendommer til leie i Bodø og områdene rundt. Ofte fullbooket, men kan være verdt å sjekke ut. På denne siden finnes rom, leiligheter og hus i alle prisklasser og ved å gjøre et enkelt søk kan du spesifisere maks pris du er villig til å betale, hvilken standard og hvilket område du ønsker å bo.

 

Billig overnatting i Bodø - hoteller

Radisson Blu Hotel Bodø 

Radisson Blu Hotel Bodø ligger ypperlig til i havneområdet i Bodø, og tilbyr rom med kabel-TV og gratis Wi-Fi. Kjøpesenteret Glasshuset ligger 200 meter unna.  

Scandic Bodø

Scandic Bodø ligger ved havnen i Bodø, kun 200 meter fra Bodø stasjon. Wi-Fi er gratis overalt. Alle rommene på Scandic Bodø har moderne innredning, TV og buksepresse.  

Scandic Havet 

Dette hotellet ligger ved sjøen, i Bodø sentrum, og tilbyr moderne rom med gratis Wi-Fi og flatskjerm-TV. Du kan spasere til Bodø jernbanestasjon på 10 minutter.  

Clarion Collection Hotel Grand Bodø

Clarion Collection Hotel Grand Bodø ligger ved siden av Glasshuset i Bodø sentrum, og tilbyr gratis WiFi og en gratis varm kveldsbuffé.  

Bodø Hostel og Motel

Bodø Hostel & Motel ligger i samme bygning som Bodø jernbanestasjon, og tilbyr rom med gratis WiFi og flatskjerm-TV. På stedet finner du et felleskjøkken og et vaskerom.  

 

 

Fant du ikke ikke noe via linkene over?

Send oss en melding via vårt kontaktskjema og vi skal gjøre vårt beste for å finne et sted tilpasset dine behov.

 

Hvorfor korttidsleie?

Korttidsleie passer for deg som trenger et rimelig sted å bo i en begrenset tidsperiode, det kan være at du vil ta en hyggelig weekend og ønsker et rimeligere og mer komfortabelt alternativ til dyre hoteller, eller om du trenger et sted å bo midlertidig mens du ser etter et fast sted å bo. Passer også for forretningsreisende. Vi har utleie til flere formål:

  • Leie av bolig i jobbsammenheng / forretningsreiser / møtevirksomhet
  • Midlertidig sted å bo under flytting
  • Midlertidig sted å bo i forbindelse med leilighetsjakt / hybeljakt
  • Leie av feriebolig / overnatting

Korttidsleie i BodøBodø korttidsleieHybel i BodøBodø hybelutleieOvernatting i Bodø

Tags: Bodø korttidslutleie - hybel i Bodø - korttidsleie i Bodø - billig overnatting i Bodø - Leilighetshotell i Bodø  - Bodø Korttidsleie - Bodø hybelutleie