Pendlerbolig til leie

08.03.2017 20:05

Korttidsleie.net formidler pendlerboliger de fleste steder i landet, både i Oslo, Bergen, Trondheim, Tromsø Stavanger og flere andre byer. Vi formidler både hybler, leiligheter og hus. Passer både for private og bedrifter.

 

PS: Vi har fått et nytt og bedre nettsted. Besøk vårt nye nettsted her: Korttidsleie.net

 

Send oss en uforpliktende forespørsel angående leie av pendlerbolig via vårt  kontaktskjema, vi kommer normalt tilbake til deg innen 24 timer på hverdager.

Enhetene kan leies per døgn, på ukesbasis eller lengre perioder på månedsbasis.

Pendlerboligene som vi formidler er ustyrt med alt du trenger for et behagelig opphold i forbindelse med jobb, studier eller annen pendlerrelatert virksomhet. Dette inkluderer fasiliteter som er spesielt nyttige for å kunne bruke boligene som kontor:

  •     Justerbar kontorpult
  •     Justerbar skrivepult
  •     Rikelig med strømuttak
  •     Tilgang til flatskjerm som fremviser i forbindelse med mindre møter
  •     Raskt og pålitelig WIFI
  •     Kaffemaskin (Nespresso) og te
  •     Mulighet for oppbevaring på lager
  •     Kontakt oss her angående leie av p endlerbolig
 

Alle pendlerboligene ligger sentralt til i nærheten av offentlig transport, butikker, cafeer, restauranter og andre servicetilbud.

Pendlerboligene har høy standard og du kan leie både 1roms, 2roms og 3roms leiligheter, samt rom og til og med hele husl. Boenhetene er fullt møblert med tilgang til kjøkken. Sengetøy og håndduker er inkludert i leien. Dersom du ønsker vask av leilighetene på daglig basis kan dette ordnes etter avtale. Raskt og pålitelig WIFI og strøm er inkludert i leien.

For bedrifter kan det tilbys gode faste avtaler, se også  Korttidsleie for bedrifter

Send oss en forespørsel angående pendlerleilighet via vårt kontaktskjema

____________________________________

Tags: Pendlerlelighet til leie, pendlerleiligheter, korttidsleie, ukesleie, pendlerleilighet i Oslo, pendlerleilighet i Bergen, pendlerleilighet i Trondheim

 

Om Kortidsleie.net

Vi formidler rom, leiligheter og hus til leie på kortere og lengre basis, alt fra overnatting noen døgn til ukesleie og månedsleie. Billigere enn hotell, mer komfortabelt. Vi formidler korttidsleie i de fleste byer i Norge, og også i Sverige og Spania.

De fleste enhetene er fullt møblert med alt man måtte trenge for et komfortabelt opphold: Soverom, fullt møblert stue og fullt utstyrt kjøkken. Vi formidler boenheter i alle prisklasser, fra et par hundrelapper per døgn til dyrere leiligheter og hus med meget høy standard.

 

pendlerleilighet i oslo

Pendlerbolig

Pendlerbolig i Oslo

Pendlerboliger i Oslo til leie. Passer for bruk i jobb og studier og leies til både private og bedrifter. Vi formidler også gode langsiktige bedriftsavtaler. Kontakt oss i dag angående pendlerbolig i Oslo

 

Pendlerbolig i Trondheim

Vi formidler flere pendlerboliger til leie i Trondheim for kortere og lengre perider. Disse er sentralt beliggende i nærheten av alt man trenger av kollektivtransport, butikker, cafeer og restauranger. Parkering kan ordnes etter avtale. 

Pendlerbolig i Bergen

Pendlerboliger og pendlerleilighet er i Bergen som er fullt møblerte med tilgang til både stue og kjøkken.Vi formidler også rimeligere hybler og rom til leie. Til leie både per døgn, per uke og per måned. 

 

Pendlerbolig i Stavanger

Disse flotte pendlerboligene er sentralt beliggene i Stavanger sentrum i umiddelbar nærhet til alle servicetilbud. Vi formidler både rom, leiligheter og hus til ele på kortere og lengre basis. Se også pendlerleiligheter i S tavanger. Kontakt oss via vårt kontak tskjema for tilbud. 

 

Pendlerbolig i Tromsø

Nyhet: Vi formidler nå også flotte pendlerboliger og kontaktskjema for info og priser. 

 

Pendlerbolig i Kristiansand

Fullt møblerte hybler, rom, leiligheter og hus til leie i Kristiansand for kortere eller lengre perioder (per døgn, per uke, per måned). Håndduker og sengetøy er inkludert. Daglig vask kan ordnes etter avtale. Kontakt oss for priser.