Leie leilighet i Oslo en helg?

17.07.2018 22:22

 

Leie leilighet i Oslo en helg? 

Ikke lei leilighet i Oslo før du har lest dette

 

Oslo Korttidsleie har både store og små leiligheter til leie sentralt i Oslo. Alle leilighetene er fullt møblert og utstyrt med alt du måtte trenge for en behagelig opplevelse. Alle leilighetene har raskt WIFI, fullt utstyrt kjøkken og de fleste leilighetene har balkong. 

 

PS vi har fått nytt og bedre nettsted. Besøk vårt nye nettsted  Oslo Korttidsleie.net , eller ta kontakt via vårt utleie kontaktskjema

 

Det er mange fordeler med å leie en leilighet fremfor hotell. Du får bedre plass og du kan bo sammen med familie eller venner i samme enhet. Det er også billigere å leie leilighet enn hotellrom om man er flere som skal bo sammen

 

Alle leilighetene har fullt utstyrt kjøkken, så sparer du penger i forhold til å kjøpe mat ute. Alle leilighetne som vi formidler ligger sentralt i Oslo med gangavstand til restauranter, severdigheter og kollektivtrafikk. 

 

Hvis du skal leie leilighet i Oslo en helg vil det være en fordel om det er enkelt å komme seg til og fra flyplass og / eller tog. Alle leiligheter som vi formidler er i gangavstand fra Oslo Sentralstasjon. 

 

Se også: 

Leilighetshoteller i Oslo