Leiligheter og rom til leie per måned

 

Rom og leiligheter i Oslo til leie på ukesbasis eller månedsbasis. 

Vi har og formidler rom og leiligheter i Oslo til korttidsleie per uke, per måned eller for lengre perioder. Alle leilighetene er fullt møblerte med fullt utstyrt kjøkken, raskt WIFI, og ellers alt du måtte trenge under ditt opphold. Eiendommene har supersentral beliggenhet i Oslo sentrum med gangavstand til alt Oslo har å tilby.

Vi gjør alltid vårt beste for at våre gjester skal ha et så godt opphold som mulig, og vi er stolte av de mange positive tilbakemeldingene vi har fått fra tidligere gjester.

 

Ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema, så finner vi et utleisted tilpasset dine behov.

 

Under kan du lese mer om våre leiligheter og rom til leie:

Moderne sentrumsleilighet til leie på månedsbasis

   
Denne leiligheten har det lille ekstra. Lag deg en kaffe fra Nespresso kaffemaskinen mens du nyter utsikten over Oslo skyline. Det er butikk i samme bygg, takterrasse og gangavstand til sentrumsgatene i Oslo. Leiligheten leies ut både på ukesbasis, per døgn og per måned. Moderne 2 roms leilighet til leie i Oslo sentrum.
 

Månedsleie: Leilighet til leie i Oslo, ved Oslo Sentralstasjon

Denne leiligeten leies ut per dag, per måned og på ukesbasies. Leiligheten har 2 separate soverom, moderne bad med varmekabler, fullt utstyrt kjøkken, raskt internett og balkong. Den sentrale beliggenheten med alle servicetilbud i gangavstand er perfekt for kortere opphold i Oslo
 

Månedsleie: Budsjett rom i Oslo sentrum


Vi har flere rom til leie sentralt i Oslo. Billigere enn hoteller i samme område og mer komfortabelt. Alle rom har komfortable dobbeltsenger, skrivepult, skap, raskt internett (WIFI) og sengetøy / håndduker følger med.

 


Nyhet: Vi formidler også leiligheter til leie i Spania


Savner du sola? Vi formidler nå også høy standard leiligheter til leie på ukesbasis og månedsbasis på solkysten i Spania. Leilighetene er opp til 50% billigere enn gjennomsnittlig hotellpris for samme standard.