Oslo ferieleiligheter

 

Her finner du ferieleiligheter og feriehus til leie sentralt i Oslo. Alle våre ferieleiligheter og hus er fullt møblerte med fullt utstyrt kjøkken. WIFI og balkong er også standard. Supersentral beligghenet i umiddelbar nærhet til butikker, spiseseteder og kollektivtrafikk.

Ønsker du å leie en ferieleilighet i Oslo eller andre steder i landet? 

 

Send oss en forespørsel via vårt kontaktskjema

 

Vi vil normalt komme tilbake til deg innen 24 timer på hverdager. 

 

Overnatting i leilighet i Oslo trenger ikke å være dyrt

Overnatting i Oslo trenger ikke å være dyrt. Dersom dere er flere som deler en leilighet, blir prisen langt lavere per hode om dere er flere som deler den, sammenlignet med andre overnattingsalternativer som for eksempel hotell. 

 

Oslo ferieleiligheter, billigere enn hotell - mer komfortabelt

Ser du etter et mer komfortabelt alternativ til hotell har du kommet til riktig sted. Om man er flere personer, f.eks en familie eller vennegjeng, er det både billigere og mer komfortabelt å leie en leilighet eller et feriehus fremfor å bo på små rom på et dyrt hotell. 

 

Se linkene under for mer informasjon om ferieleiligheter, feriehus og leilighetshoteller i Oslo: 

 

Se linkene under for mer informasjon om ferieleiligheter, feriehus og leilighetshoteller i Oslo: 

 

Airbnb leiligheter og rom

Bredt utvalg av leiligheter, rom og hus til leie både i Oslo og de fleste andre byer. Du kan leie for både kortere og lengre perioder. Du kan leie direkte både fra private og bedrifter. Ofte både billigere og mer komfortabelt enn hotellLes mer: https://oslo-korttidsleie-og-overnatting.webnode.com/korttidsleie-leiligheter/ferieleiligheter/

 Airbnb leiligheter  - lei direkte fra private eller mindre firmaer. Stort utvalg av Oslo ferieleiligheter og rom til leie for kortere eller lengre perider. 

 

Hotelscombined - bredt utvalg av leilighetshoteller i Oslo og andre steder

 

Oslo Central Station Apartments

Leilighetshotell i Oslo sebntrum, kun få minutters gange fra Oslo Sentralstasjon, Oslo bussterminal, Bjørvika og Karl Johan. 

 

Oslo kortti dsleie

Utleie av leiligheter og rom for kortere og lengre perioder. Alle enheter til leie er fullt møblert med alt du måtte trenge i løpet av ditt opphold, inkludert kjøkkenutstyr, sengetøy, håndduker, raskt og stabilt WIFI og god god standard

 

Skal du velge ferieleilighet eller hotell? 

Om du skal velge ferieleilighet eller hotell, vil avhenge av formålet med din reise og hvem du reiser sammen med. 
 
Dersom du reiser sammen med familie eller vennegjengen er det oftest mer komfortabelt med en leilighet eller et feriehus. Da har du god plass å boltre deg på sammen med de menneskene du reiser med. Dere kan ha hvert deres separate rom, mens dere kan nyte felleskap i stue og kjøkkenområdet. 
 
Flere kan også dele på internettilgangen og det vil være gode muligheter for felles matlaging.