Billigste overnatting i Oslo?

 

Billig overnatting i Oslo fra kr 135 kr per person

Vi har flere leiligheter og rom til leie per døgn og vi satser på å være billigere på overnatting enn hoteller og moteller i samme område.  Du kan også leie våre leiligheter på ukesbasis eller månedsbasis. Hvis flere bor sammen i leilighet kan prisen på overnatting i Oslo komme helt ned i kr 135 kr per person per døgn.

 

Ønsker du å leie leilighet eller rom ? Bruk vårt kontaktskjema til venstre og vi vil komme tilbake til deg innen kort tid.

 

OM VÅRE LEILIGHETER OG ROM:

Alle våre rom og leiligheter er fullt møblerte og utstyrte med alt du trenger for et behagelig opphold. Raskt WIFI, sengetøy og håndduker er inkludert i prisen. Leier du en leilighet har du tilgang til fullt utstyrt kjøkken og balkong.

 

Se våre rom til leie i Oslo her

Se våre leiligheter til leie i Oslo her

 

OSLO OVERNATTING - BELIGGENHET:

Alle leilighetene og rommene har supersentral beliggenhet med gangavstand til Oslo sentralstasjon, hovedgatene og de fleste turisattraksjonene i Oslo. Det finnes et bredt utvalg av resturanter og matbutikker i umiddelbar nærhet, samtidig som rommene og leilighetene ligger i en tilbaketrukket gate med relativt lite støy og trafikk.