Slik finner du rimeligst overnatting og korttidsleie

10.12.2021 19:19

Her finner du rimeligst korttidsleie og overnatting. Du finner rom, leiligheter og til leie for kortere eller lengre perioder, i ulike prisklasser. De fleste utleieobjektene er møblerte med alt det du måtte trenge for et behagelig opphold, men det finnes også umøblerte alternativer.  

 

PS: Vi har fått nytt og bedre nettsted. Se en oppdatert versjon av denne artikkelen på vår utleieblogg.

 

Kortidsleie via Airbnb

Airbnb har blitt en populær tjeneste de siste årene, både for de som er på jakt etter rimelig overnatting og for huseiere som ønsker å tjene litt ekstra på gjesterommet eller leiligheten. På Airbnb korttidsleie finner du et bredt utvalg av hus, leiligheter og rom til leie for kortere eller lengre perioder. Ta kontakt med huseriene direkte og be om et godt pristilbud. Selv om de fleste annonser for utleie på kortere basis, er det også flere og flere annonser for de som trenger å leie på lengre sikt.  

 

Se også: Airbnb tips for reisende og utleiere

 

Korttidsutleie.no

Oslo Kortti dsutleie formidler rimelige rom, leiligheter og hus til leie på korere eller lengre basis. Du får personlig oppfølging og tilbud om en leilighet eller et rom basert på dine preferanser. Det er gratis og uforpliktende å sende en forespørsel. 

Send en forespørsel her, og du vil normalt få svar in nen 2 4 timer på hverdager

 

Forenom Apartments

Forenom formidler har over 6500 møblerte leiligheter og rom i alle de større skandinaviske byene. 

Se eksempelbilder av deres enheter til leie her

 

Finn.no

Finn.no er Norges største markedsplass på nett og en stor del av utleieforholdene i Norge går via Finn. Her finner du flest boliger til leie på lengre sikt, men stadig flere annonserer for korttidsleie på finn.

Søk etter utleiebolig på Finn.no her

 

Se også:

Oslo Korttidsleie

Bergen Korttidsleie

Trondheim Korttidsleie

Kristiansand Korttidsleie

Stavanger Korttidsleie